TrainingIntroductie


Je eerste stappen in de boulders zetten is leuker samen en onder begeleiding van één van onze trainers. Zij tonen je de tips & tricks zodat jij je klimcarriere positief start.
Elke laatste maandag van de maand van 18u-19u.

Volgende intro op 27/3/2023 

Kostprijs 5euroBasic boulder


Wil je zelfstandig kunnen klimmen én trainen? De boulder basic omvat 5 opeenvolgende lessen waarbij we gedetailleerder gaan kijken wat je nodig hebt om vooruitgang te boeken en hoe je dit kan doen. Onderwerpen die aan bod komen zijn techniek, uithouding, kracht, route lezen en projecten op je limiet. Volgende op 6/4/2022 van 18u-20u

Kostprijs 80euroBlok Bouldozers


Je bent geen beginner meer, boulderen is een passie voor jou. Je wilt je graag meer verdiepen in de kunsten van het boulderen. Deze cursus richt zich op volwassenen die zich comfortabel voelen in niveau roze (6a) en/of blauw (6b). Je werkt in blauwe tot misschien zelfs rode routes.
Er is een maximum aantal inschrijvingen van 8 om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen bieden. De cursus loopt voor 
8 weken.

Maandagavond van 19u - 21u
Volzet

Kostprijs 250euro
Personal training


De naam zegt het zelf, dit gaat vooral om 1 op 1 begeleiding waar we nauwkeurig gaan analyseren wat de klimmer nodig heeft en hem/haar begeleiden aan de klimmuur of in de trainingsruimte. Dit kan éénmalig of wederkerend zijn naargelang de wensen van de klimmer.

Kostprijs 30euro (na 17u is de kostprijs 40euro, in het weekend 50euro)


Alle prijzen zijn excl. entree en huurschoenen. Reserveer je training via mail 📬 .