Groepen 


Groepen vanaf 8 personen graag reserveren via mail 📬 .

Scholen kunnen steeds reserveren via het MOEV platform https://www.moev.be/activiteiten/klimmen-3

VerjaardagsfeestjesWil je de verjaardag van je bengel van 6jaar of ouder vieren dan kan dit zeker bij ons! Op zondag middag van 10u tot 12u zijn jullie welkom met minimaal 10 kids aan 12euro per kind. (zijn dit er minder wordt het minimum bedrag aangerekend)

Elke klimmer neemt propere turnschoenen of klimschoenen mee (huren kan ook aan 4euro per paar). Er dienen minstens 2 begeleiders aanwezig te zijn.

Jullie mogen eigen eten meebrengen (er is een oven en microwave), drankjes vragen we te consumeren aan de bar.

Reserveren dient altijd te gebeuren via mail 📬 met vermelding van het aantal klimmers, gsm nummer, contact naam en leeftijd van de jarige.


Bedrijven


initiatie boulderen + team & talent workshop

Ga eerst samen in de flow tijdens de initiatie bouldering, een ideale aanloop om hierna allemaal volop aan de slag te gaan in het helder krijgen van elkaars talenten & sterktes.


In een initiatie van één van onze trainers van 1 uur krijg je alle ins en uits over techniek, zelfvertrouwen en techniek in bouldering. Door middel van verschillende oefeningen en uitdagingen proef je van het boulderen, werk je samen en ga je volop in je leercurve. Een ideale omgeving om je team te laten connecteren en samen uit het hoofd te gaan.


De initiatie kan in combinatie met de Talent Workshop via onze partner Mensana worden geboekt. Gebaseerd op de wetenschappelijke inzichten vanuit de Positieve Psychologie wordt je team in een workshop van 3 stappen meegenomen in het benoemen, herkennen en inzetten van elkaars talenten. De workshop wordt op een interactieve, waarderende en actievolle manier begeleid. Na deze workshop zal je team vol energie zitten, een beter zicht hebben op hun eigen en andermans talenten én kan je hier meer naar toe gaan organiseren. 


In deze combinatie Boulder & Team Bonding' streven we naar het hele pakket Mens Sana in Corpero Sano oftwel 'een gezonde geest in een gezond lichaam'.  

CONCREET: ideaal voor groepen tot 8 tot 16 personen. Meer valt te bespreken.

Prijs op aanvraag via mail 📬.