volwassenen

Trainingen voor volwassenen

 

Introductie tot Boulderen

Ben je nieuw in de sport of wil je kennismaken met boulderen en wil je veilig én onder goede en enthousiaste begeleiding de basic tips en tricks krijgen, dan is dit dé les voor jou.

Routebouwers en trainers Raven, Rob of Boris gaan dan met jou aan de slag.

Praktisch:

Iedere eerste donderdag en derde dinsdag van de maand, volgende intro’s op donderdag 6 juni en dinsdag 18 juni 2019, van 18u-19u, inschrijven is niet nodig, maar een heads-up is altijd welkom, wel dien je jezelf uiterlijk 10 minuten voor aanvang aan te melden aan de balie.

  • Kostprijs bedraagt €15, inclusief entree en gebruik van huurschoenen, nadien heb je de rest van de avond nog om zelfstandig verder te klimmen.
  • Sportkledij is aangeraden, kleedkamers en douches zijn voorzien en waardevolle spullen kunnen wij voor jou in bewaring houden.
  • Extra:
   *Indien deze uren en dagen niet lukken wegens werk of andere verplichtingen, of wil je samen met   collega’s, vrienden of familie een introductieles volgen? Dan zijn introducties op afspraak ook   mogelijk binnen de openingsuren van de zaal en steeds voor minimum 2 personen.
   *Zoekt u een leuke en sportieve activiteit als familie uitstap, vrijgezellen of teambuilding? Dan   kunnen wij voor u enkele uren invullen met o.a. Bouldering, yoga of slacklinen.

Basic Bouldering voor Beginners 

Ben je nog maar net begonnen met Boulderen of juist al even bezig, en wil je graag je kennis i.v.m. basistechnieken of je niveau wat verbeteren, dan zijn deze cursussen aan te raden.

Gedurende 5 opeenvolgende dinsdagen of donderdagen krijg je van onze routebouwers en trainers Raven of Rob (@robakathebobby) les. 

Tijdens deze lessenreeks werken we vooral rond de basisprincipes van boulderen zoals o.a.: correcte voettechniek, basiskracht, dynamiek, veilig en efficiënt klimmen, etc.

Praktisch:

  • Volgende  lessenreeks  start op donderdag 30 mei 2019 en dinsdag 4 juni 2019 en gaat telkens door van 19u-21u voor 5 opeenvolgende weken.
  • Wij trachten alle mails binnen de 3 tot 5 werkdagen na ontvangst te beantwoorden, indien dit niet het geval is, neem dan even telefonisch contact met ons op het nummer 03.825.55.33 en laat je gegevens achter, zo ben je zeker van je deelname.
  • Kostprijs bedraagt €75, exclusief entree en de huur van klimschoenen.
   Bij aanvang van de eerste les kan u aan studententarief een 5 beurtenkaart kopen die geldig is voor de duur van de lessenreeks.
  • Deze trainingen zijn voor alle beginners, er is geen instapniveau vereist.
  • In elke trainingsgroep zitten maximaal 8 personen, dit om de kwaliteit en persoonlijke aanpak van de trainingen te garanderen.
 • Deelnemers aan deze cursus genieten van een eenmalige korting van 10% bij aankoop van een jaarabonnement.

Advanced training

Ben je al vertrokken met boulderen en wil je net een niveau harder kunnen klimmen of zit je al even vast op een bepaald niveau?

De advanced trainingen gaan zich richten op jouw zwakkere punten. Tijdens deze lessenreeks werken we rond specifieke eigenschappen van het boulderen zoals o.a. explosiviteit, coördinatie, maximale kracht in vingers en schouders, lenigheid en mobiliteit.

Ook in deze lessenreeks gaat Raven gedurende 5 achtereenvolgende lessen met jou aan de slag.

Raven heeft een goed onderlegde basis vanuit een extensief sportverleden en kinesitherapie dat gepaard gaat met kwalitatief sterke en structureel goed onderbouwde trainingen.

Ook hierbij kan  je na afsluiting van de reeks een persoonlijk trainingsschema aanvragen waarmee je zelfstandig nog eens 4 weken aan de slag kan. Dit schema is optioneel en kost slechts €50

Praktisch:

  • De lessenreeksen starten op aanvraag en de uren waarop de trainingen doorgaan worden in samenspraak met de andere deelnemers bepaald (binnen de openingsuren van de zaal).
  • Kostprijs €75, exclusief entree en huurschoenen
  • Instapniveau 6B (blauw circuit in Blok) -7+
  • In elke trainingsgroep zitten minimaal 3 personen en maximaal 5 personen, dit om de kwaliteit en persoonlijke aanpak van de trainingen te garanderen.
  • Deelnemers aan deze cursus genieten van een eenmalige korting van 10% bij aankoop van een jaarabonnement.
 • Contacteer ons op trainingen@klimzaalblok.be voor meer info.

Walk-in groepstraining. 

Trainen in groep is gezellig, uitdagend en leuk. Trainer Boris (@redmonkeyrocks) geeft tijdens deze lessen klimspecifieke oefeningen, voornamelijk aan de wand.
De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht je huidige klimniveau, de thema’s zijn elke les anders maar telkens gericht op een specifiek aspect van het boulderen (bijvoorbeeld core, maximaal kracht, explosieve kracht etc.).
Actuele informatie in verband met de thema’s van de walk-in trainingen vind je steeds op Instagram en Facebook

Praktisch:

  • Inschrijven is niet nodig, er zijn wel echter maar 10 plaatsen per les, vol=vol
  • 1 per week , telkens op vrijdag van 19.30 tot 20.30. Zorg dat je zeker minstens 15 minuten voor de start van de training aanwezig bent, reeds opgewarmd zijn is helemaal een must.
  • Kostprijs: €7 exclusief entree en huur klimschoenen
 • Instapniveau is niet van belang, klimschoenen, sportkledij en motivatie wel.

Personal training.

Zit je vast op een bepaald niveau, merk je weinig tot geen progressie meer in je klimmen? Wil je specifieke aanpak en begeleiding op jouw maat, dan is personal coaching de oplossing.

In samenwerking met een ervaren coach zal je zowel op fysiek als technisch vlak werken aan jouw specifieke doelen en dat op een voor jou geschikt moment.

Formule 1:

  • Afspraken hiervoor zijn aanpasbaar en mogelijk op reservatie, binnen de openingsuren van de zaal.
  • Kostprijs: €25 per persoon per uur, exclusief entree en huur klimschoenen.
 • Personal training per duo of in kleine groepjes is ook mogelijk, hierbij daalt de prijs per deelnemer, vanaf 2 personen betaalt u €20 per uur, vanaf 3 deelnemers is de prijs overeen te komen.

Formule 2:

  • Een +/- 2uur durende analyse gevolgd door een 3-weken schema op maat waarna er nog een 2uur durende follow-up/ analyse van progressie volgt.
 • Kostprijs: € 100 Totaal (excl. Entree zaal

Voor alle info en reservaties mail je best naar trainingen@klimzaalblok.be 

 Train HARD, Have FUN ! 🙂

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close