Basic Bouldering voor Beginners

Ben je nog maar net begonnen met Boulderen of juist al even bezig, en wil je graag je kennis i.v.m. basistechnieken of je niveau wat verbeteren, dan zijn deze cursussen aan te raden.

Gedurende 5 opeenvolgende dinsdagen of donderdagen krijg je van onze routebouwers en trainers Raven of Rob (@robakathebobby) les.  Tijdens deze lessenreeks werken we vooral rond de basisprincipes van boulderen zoals o.a.: correcte voettechniek, basiskracht, dynamiek, veilig en efficiënt klimmen, etc.

Praktisch:

  • Volgende  lessenreeks  start op dinsdag 10 september 2019 en donderdag 12 september 2019 en gaat telkens door van 19u-21u voor 5 opeenvolgende weken.
  • Wij trachten alle mails binnen de 3 tot 5 werkdagen na ontvangst te beantwoorden, indien dit niet het geval is, neem dan even telefonisch contact met ons op het nummer 03.825.55.33 en laat je gegevens achter, zo ben je zeker van je deelname.
  • Kostprijs bedraagt €75, exclusief entree en de huur van klimschoenen. Bij aanvang van de eerste les kan u aan studententarief een 5 beurtenkaart kopen die geldig is voor de duur van de lessenreeks.
  • Deze trainingen zijn voor alle beginners, er is geen instapniveau vereist.
  • In elke trainingsgroep zitten maximaal 8 personen, dit om de kwaliteit en persoonlijke aanpak van de trainingen te garanderen.
  • Deelnemers aan deze cursus genieten van een eenmalige korting van 10% bij aankoop van een jaarabonnement.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close